logo

pokloni za Božić

Uljepšajte dragim osobama božićne blagdane sa personaliziranim poklonima koje smo pripremili za vas. Pokloni poput šalica sa slikom, jastuci ili kalendari biti će cijenjeni dugi niz godina.

Ako stvarno želite privući osmijeh na drago vam lice za ovaj Božić, poklonite im nešto što pokazuje koliko vam je stalo.

Foto jastuk – Odličan poklon za Božić. Jastuk na koju stavljamo vašu fotografiju (ili više njih), poruku, stihove, crtež…
Sigurni smo da ćete s ovakvim poklonom izazvati totalno oduševljenje!


Veličina jastuka je 40x40cm, a isprintane fotografije je 30x30cm. Jastučnica je sa prednje strane bijela, a sa stražnje strane crvena.
Svaki naš proizvod može se urediti tako da bude savršen poklon bilo za za djeda i baku, djecu, roditelje ili pak za svoju ljubav.
Po želji možete promijeniti tekst, dizajn i broj fotki. Cijena jastuka je 99 kn.

KREIRAJ SVOJ JASTUK

KREIRAJ SVOJ JASTUK

Svaki put kad snimimo fotografiju, postoji i sjećanje povezano s njom. Sa foto božićnim poklonima, te uspomene možete pretvoriti u vječnost. Pretvorite vaše fotografije u uspomene koje će vaši voljeni njegovati godinama koje dolaze.

Definitivno su najbolji pokloni oni koji imaju sentimentalnu vrijednost.

sat sa slikom
Kalendar sa slikama – Jedinstven i praktičan poklon, kalendar na kojemu su vaše fotografije.

Jednostavni kalendar po cijeni od 29kn. Ukupna veličina kalendara je 29x58cm, a veličina printa je 29x21cm.
Ukupno kalendar ima 13 listova, a fotografija je u zaglavlju.

KREIRAJ SVOJ KALENDAR

KREIRAJ SVOJ KALENDAR

Svako planiranje i pogled na kalendar podsjetit će vas ljepotu života.

Kalendar 13 listova po cijeni od 79kn za A4, odnosno 119kn za A3 veličinu. Ukupno kalendar ima 13 listova, a na svaki list možete umetnuti jednu ili više fotografija i dodati tekst po želji.

KREIRAJ SVOJ KALENDAR


Šalica – Jedan od bestsellera iz naše ponude je foto šalica. Pri izradi foto šalice možete odabrati neki od predložaka, umetnuti jednu ili više fotografija, ispisati čestitku ili stihove te tako darovati jedinstven poklon.

KREIRAJ SVOJU ŠALICU

KREIRAJ SVOJU ŠALICU

Vrijeme je da se bacite na zabavan posao kreiranja poklona za svoje najdraže.

.


Čestitka – Vrijeme je da pošaljete pozdrave i čestitke svojim najdražima. Sve što ste fotografirali cijele godine sada možete pretvoriti u prekrasne foto čestitke. Puna foto studio je ovdje kako bi vam pomogao da svoje najbolje i najsvjetlije trenutke pretvorite u elegantne i svečane čestitke,
kako biste podijelili svoju radost s prijateljima i rodbinom.

KREIRAJ SVOJU ČESTITKU

KREIRAJ SVOJU ČESTITKU

Komentirajte

*

captcha *