logo

7 originalnih poklona za valentinovo

Početak je veljače, bliži se Valentinovo. Prijašnjih ste se godina vjerojatno barem jednom našli u situaciji da zadnji dan tražite poklon za svoju voljenu osobu.
Zbog nedostatka vremena ili ideja obično ste završili sa cvijećem ili čokoladom u rukama. Da to i ove godine nebi bilo tako, dati ćemo Vam nekoliko ideja za originalne poklone.

Za bilo koji od njih treba vam fotka ili neki stih ili možda vaša interna fora i na taj način poklon postaje specijalan i osoban jer u sebi nosi posebnu, baš vašu ljubavnu priču.

Foto jastuk – Odličan poklon za bilo koju prigodu, a posebno za Dan zaljubljenih, je naš jastuk s jastučnicom na koju stavljamo vašu fotografiju (ili više njih), poruku, stihove, crtež…
Sigurni smo da ćete s ovakvim poklonom izazvati totalno oduševljenje!

jastuk sa fotografijom
jastuk sa fotografijom
jastuk sa fotografijom
KREIRAJ SVOJ JASTUK


KREIRAJ SVOJ JASTUK

Puzzle u obliku srca – Želite li se s vašim posebnim poklonom dodatno poigrati, predlažemo foto puzzle. Prisjećajte se zajedno posebnog trenutka uhvaćenog na fotografiji i složite ga u cjelinu komadić po komadić.

puzzle u obliku srca sa fotografijom
KREIRAJ SVOJE PUZZLE

Vodeno srce – Vodene kugle u kojima je snijeg nikad nisu izašle iz mode. Vjerojatno zato jer se svatko raznježi kad se voda promućka, a pahuljice polete.Vodeno srce funkcionira na isti način, al kad se protrese, u njemu zatrepere svjetlucava srčeka i ožive vašu fotografiju.

fotokugla srce
KREIRAJ VODENO SRCE

Šalica – Jedan od bestsellera iz naše ponude je foto šalica. Pri izradi foto šalice možete odabrati neki od predložaka, umetnuti jednu ili više fotografija, ispisati čestitku ili stihove te tako voljenoj osobi darovati jedinstven podsjetnik na lijepe zajedničke trenutke.

KREIRAJ SVOJU ŠALICU

Fotosat – Trebate li totalno jedinstven, a ujedno i praktičan poklon, predlažemo vam fotosat.
Svaki pogled na sat podsjetit će vas na lijepe zajedničke trenutke. Birati možete između raznih pozadina i kombinirati elemente, boje, umetati fotografije…

sat sa slikom
KREIRAJ SVOJ SAT

Okvir sa fotografijom – Ako se ne možete odlučiti za niti jednu od navedenih ideja, evo jedne jednostavne: okvir s fotografijom.

okvir za valentinovo
NARUČI SVOJ OKVIR

Fotoknjiga – A ako se ne možete odlučiti na tek jednu ili nekoliko fotografija, onda je idealna ideja za vas fotoknjiga. Kombinacijom naših dizajna i vaše mašte i kreativnosti, nek svaka vaša fotografija priča svoju priču. Koristeći se našim jednostavnim editorom, sami možete kreirati cijelu knjigu po svojoj ideji, a možete odabrati i naš gotov tematski predložak u kojem možete mijenjati pozadine, okvire, tekstove, elemente i sl. Birati možete i između različitih veličina i različitih vrsta uveza.

fotoknjiga valentinovo
KREIRAJ SVOJU KNJIGU

Vrijeme je da se bacite na zabavan posao kreiranja poklona za svoju voljenu osobu. A ako vam je vrijeme jednostavno pobjeglo, preostaje vam čokolada i cvijeće.

Komentirajte

*

captcha *